Made with care, handle with care.

Je stoel is de plek waar je ontspant na een lange dag, waar je samenkomt met vrienden en familie en het podium waarop herinneringen worden gecreëerd. Je wilt deze dan ook voor jaren koesteren en goed onderhouden.

Met onze beschermingsspray hoef je je geen zorgen te maken over het morsen van dranken of het knoeien van voedsel. Bescherm je stoelen en behoud hun schoonheid met onze beschermingsspray. Deze water- en vuilafstotende spray vormt een onzichtbaar beschermlaagje dat moeiteloos kan worden aangebracht op elke stof uit onze collectie.

▪️ Langdurige bescherming
▪️ Makkelijk schoonmaken
▪️ Behoud van kwaliteit 


Spray bescherming stoelen
Video afspelen over Spray stoelen
Spray bescherming stoelen
GEBRUIKSAANWIJZING

Bescherm jouw stoel in 3 stappen

1. Neem de spuitbus en verstuif gelijkmatig over het gehele oppervlak van je stoel. Houd de spuitbus op ongeveer 25 centimeter afstand voor een optimale toepassing.


2. Spuit je volledige stoel in, inclusief de zijkanten en achterkant. Besteed speciale aandacht aan het zitvlak en rugkussen om ervoor te zorgen dat elk deel goed beschermd is.


3. Laat het product minstens 12 uur drogen. Vermijd gedurende deze tijd om in de stoel te gaan zitten, zodat de spray voldoende tijd heeft om in de stofvezels te trekken en zijn beschermende werking te optimaliseren.

Benieuwd naar onze spray?

Probeer het zelf eens uit.