When two become one.

Om jou een allesomvattende kwaliteit te kunnen bieden die je van je stoel blaast, hebben we sterke partners aan onze zijde. We houden er enorm van om jullie mee te nemen in onze wereld van stoelen en interieur. 

Get to know them.

Video afspelen

Xavier Truant 

Van een stoel kiezen in de showroom tot de levering bij je thuis. Wij vroegen aan Xavier Truant, illustrator uit Kortrijk, om de weg van de klant te visualiseren in een speelse comic. Hij illustreert in een typische heldere en strakke stijl. Een match made in heaven. Wanneer je creatieve mensen de nodige vrijheid geeft, ontstaan er fantastische dingen. 

Ikoon

What’s in a name. Stoelenonline speelt zich voornamelijk online af. Hierbij was een gebruiksvriendelijke webshop key. We vonden in ikoon de perfecte partner voor het bouwen van onze online webwinkel in WordPress, straffe copy, SEO & SEA, fotografie en video. Samen ontwikkelden we de ideale tool voor verkoop.

Video afspelen
Video afspelen over Steenhuyse interior

Steenhuyse 

Onze stoelen zijn kwalitatief, tijdloos en een streling voor het oog. Het zijn echte eyecatchers, van residentiële interieurs tot bedrijfsruimtes.

 

That’s where Steenhuyse comes in. Hun high-end interieur helpt mee om de beleving van onze stoelen naar een hoger niveau te tillen op foto & video.